It-værktøj der holder styr på affald fra genbrugspladser

Hvor meget hård plast genanvender min genbrugsplads egentlig? Sidste år og i sidste uge? Og hvordan? Og hvad med murbrokkerne – hvordan ser det ud med dem?

Har du brug for at have svar på rede hånd til sådanne spørgsmål, så kom og hør om det kunne være noget for dig at blive en af de første brugere på vores ny it-værktøj CLEVER Waste Tracking.

Vi giver en smagsprøve på værktøjet torsdag d. 15. marts kl. 13:30 – 14:30 på Wasteland-udstillingen i Kolding, hvor vi også kommer med et forslag til et særligt samarbejde med de første brugere.

Værktøjet giver et realtidsbillede af mængder og genanvendelsesgrader på de enkelte affaldsfraktioner der sendes til behandling fra genbrugspladser og genbrugsordninger. Et væsentligt element i værktøjet er at affaldsbehandlernes melding om, hvordan de afsætter affaldsfraktionerne, også indgår i beregningen.

Værktøjet er udviklet til et basisniveau ved delvis finansiering fra projektet Fredericia Bæredygtig Grøn Byudvikling. Og vi søger 4-6 affald-genbrug afdelinger eller affaldsselskaber, der vil samarbejde med os for at lave en færdig version, der er tilpasset deres behov.